Door deze handige white papers in te kopen komen jij en je collega’s in de zorgsector meer te weten over belangrijke zaken als hygiëne en hoe belangrijk het wel niet is om handschoenen te dragen tijdens je werk. De zorgsector zit vol met allerlei regels en wetten. Het is voor iedereen van belang dat men deze respecteert en zich hier aan houd.
Regels en voorschriften voedselindustrie
Er zijn voorschriftenboekjes voor de voedselindustrie. Erg handig als je daar in werkt of ermee te maken krijgt. De voedselindustrie is op het gebied van regels erg streng en wemelt van de verschillende weten, voorschriften en protocollen op zowel nationaal en internationaal niveau. Deze white paper helpt jou deze regels te begrijpen en te hanteren maar geef je ook tips over belangrijke bijzaken als bedrijfskleding. Produceer je bijvoorbeeld eten en drinken voor een supermarkt, dan zijn er weer hele andere hygiëne voorschriften en regels waar je je als bedrijf wettelijk aan moet houden om de belangen van de consument te behartigen. Er zijn zo ontzettend veel zaken waar je op moet letten. Ook hier helpt dit boekje jou bij.
Het inkopen van een schoonmaakdienst
Door white papers te kopen kunnen jij en je collega’s veel leren over de verschillende regels die gelden binnen jouw sector en werkgebied. In deze boekjes staan alle regels en voorschriften voor alle specifieke sectoren. Er word in een van deze white papers bijvoorbeeld verteld over schoonmaakdiensten inkopen. In deze code staat dat er bij deze handeling gelet moet worden op kwaliteit en dat dit boven de prijs staat. Lees verder en je komt te weten waar je op moet letten om zo’n aanbesteding zo goed mogelijk te laten uitpakken. Tegenwoordig bestaat er ook iets dat resultaatgericht schoonmaken heet. Wat dit precies is? In plaats van de ‘ouderwetse’ methode aan te houden, wordt er bij resultaatgericht schoonmaken anders gewerkt. Ten eerste wordt de ruimte die gereinigd moet worden beoordeeld op hoe vies deze is. Uit deze conclusie wordt bepaald wat er wel en niet schoongemaakt moet worden en of bepaalde onderdelen van de ruimte voorrang hebben op andere delen.